Nabeschouwing De Graafschap - Ajax (1-1) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 8 mei 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt De Graafschap het zondag 8 mei 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de De Graafschap - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - Ajax (1-1)

De Eredivisie 2015/2016 wedstrijd tussen De Graafschap en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 16e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Younes. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het De Graafschap dat via B. Smeets dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - Ajax
1
1
LIVE De Graafschap - Ajax 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Ajax Doelpunt A. Younes met assist van V. Černý Ajax
29' Wissel De Graafschap Wissel K. Tarfi voor D. Koolhof De Graafschap
55' Doelpunt De Graafschap Doelpunt B. Smeets met assist van Y. El Jebli De Graafschap
57' Wissel Ajax Wissel J. Riedewald voor M. Dijks Ajax
66' Wissel Ajax Wissel A. El Ghazi voor A. Milik Ajax
72' Wissel Ajax Wissel V. Fischer voor V. Černý Ajax
77' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor B. Straalman De Graafschap
79' Wissel De Graafschap Wissel T. Bouma voor T. Cicek De Graafschap
90' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor K. Tarfi De Graafschap
91' Wissel De Graafschap Wissel K. Vida voor B. Smeets De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - Ajax
Opstellingen De Graafschap - Ajax

Voorbeschouwing De Graafschap - Ajax

De Graafschap en Ajax treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen De Graafschap en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 20 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 9 keer wist de ploeg van De Graafschap te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor De Graafschap. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.