Nabeschouwing PSV - SC Cambuur (6-2) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 1 mei 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt PSV het zondag 1 mei 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Cambuur.

Via de PSV - SC Cambuur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Cambuur (6-2)

Het Eredivisie duel tussen PSV en SC Cambuur is geëindigd in een 6-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van M. van Ginkel. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 18e minuut was het SC Cambuur dat via C. Mac-Intosch dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. de Jong dacht na 27 minuten te scoren voor PSV, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde PSV via G. Pereiro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 43 minuten spelen wist SC Cambuur via J. Byrne de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde A. Maher namens PSV. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 70e minuut leek J. Willems te scoren voor PSV, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 92e minuut leek M. van Ginkel te scoren voor PSV, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken PSV - SC Cambuur
6
2
LIVE PSV - SC Cambuur 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Cambuur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel met assist van L. de Jong PSV
18' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt C. Mac-Intosch met assist van X. Houtkoop SC Cambuur
24' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor C. Mac-Intosch SC Cambuur
27' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van J. Willems PSV
35' Wissel SC Cambuur Wissel S. van de Streek voor K. van Veen SC Cambuur
38' Doelpunt PSV Doelpunt G. Pereiro PSV
43' Doelpunt SC Cambuur Doelpunt J. Byrne met assist van X. Houtkoop SC Cambuur
50' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor J. Byrne SC Cambuur
61' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Moreno PSV
63' Doelpunt PSV Doelpunt A. Maher PSV
68' Wissel PSV Wissel M. Lestienne voor A. Maher PSV
68' Wissel SC Cambuur Wissel S. Overgoor voor X. Houtkoop SC Cambuur
70' Doelpunt PSV Doelpunt J. Willems PSV
73' Wissel SC Cambuur Wissel T. Hiariej voor J. Byrne SC Cambuur
76' Wissel PSV Wissel J. Locadia voor G. Pereiro PSV
78' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor V. Andriuškevičius SC Cambuur
82' Wissel PSV Wissel F. Jozefzoon voor L. Narsingh PSV
92' Doelpunt PSV Doelpunt M. van Ginkel PSV
90' Gele kaart PSV Gele kaart voor S. Arias PSV
91' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor D. Lachman SC Cambuur
90' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor Jamiro Monteiro SC Cambuur
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - SC Cambuur
Opstellingen PSV - SC Cambuur

Voorbeschouwing PSV - SC Cambuur

PSV en SC Cambuur treffen elkaar in de 33e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen PSV en SC Cambuur in de Eredivisie vond plaats op 12 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is PSV favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl SC Cambuur slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.