Nabeschouwing Excelsior - Feyenoord (3-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 7 mei 2017 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2016/2017 neemt Excelsior het zondag 7 mei 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Woudestein in Rotterdam.

Via de Excelsior - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - Feyenoord (3-0)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Bernie Raymond Blom geëindigd in een 3-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 56e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Hasselbaink. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Excelsior dat via S. Elbers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Bernie Raymond Blom. R. Koolwijk dacht na 65 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bernie Raymond Blom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Excelsior - Feyenoord 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. de Wijs Excelsior
51' Wissel Excelsior Wissel H. Drost voor J. de Wijs Excelsior
56' Doelpunt Excelsior Doelpunt N. Hasselbaink met assist van Fredy Excelsior
59' Doelpunt Excelsior Doelpunt S. Elbers Excelsior
64' Wissel Feyenoord Wissel D. Kuijt voor S. Berghuis Feyenoord
65' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Koolwijk Excelsior
69' Wissel Excelsior Wissel L. Bruins voor R. Koolwijk Excelsior
78' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
82' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor R. Karsdorp Feyenoord
89' Wissel Excelsior Wissel A. Hadouir voor S. Elbers Excelsior
92' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Kongolo Feyenoord
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior - Feyenoord
Opstellingen Excelsior - Feyenoord
De opstellingen van Excelsior en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.