Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-1) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 14:30 uur



In de Eredivisie 2016/2017 neemt Feyenoord het zondag 14 mei 2017 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord - Heracles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen Feyenoord en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 1e minuut dacht Feyenoord op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kuijt. Helaas voor Feyenoord werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 12e minuut was het Feyenoord dat via D. Kuijt dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Dennis Higler. D. Kuijt dacht na 84 minuten te scoren voor Feyenoord, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Heracles Almelo via P. van Ooijen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Dennis Higler voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord - Heracles
Goals
3
1
Balbezit
43%
57%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
20
4
Schoten op doel
8
2
Passes
332
443
Overtredingen
21
9
Buitenspel
1
0
Corners
6
4
LIVE Feyenoord - Heracles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Kuijt met assist van B. Nieuwkoop Feyenoord
12' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Kuijt met assist van E. Elia Feyenoord
29' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Bruns Heracles Almelo
38' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
53' Wissel Feyenoord Wissel M. Nelom voor T. Kongolo Feyenoord
74' Wissel Heracles Almelo Wissel P. van Ooijen voor R. Niemeijer Heracles Almelo
76' Wissel Feyenoord Wissel B. Basaçikoglu voor E. Elia Feyenoord
80' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Darri voor K. Peterson Heracles Almelo
81' Wissel Feyenoord Wissel R. Karsdorp voor B. Nieuwkoop Feyenoord
82' Wissel Heracles Almelo Wissel R. Pröpper voor T. Bruns Heracles Almelo
83' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. te Wierik Heracles Almelo
84' Penalty Feyenoord Penalty D. Kuijt Feyenoord
84' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor D. Kuijt Feyenoord
89' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. van Ooijen met assist van B. Darri Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord - Heracles
Opstellingen Feyenoord - Heracles
De opstellingen van Feyenoord en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Feyenoord gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Heracles
# Speler Pos.
28 Michael Brouwer K
25 Renze Fij K
4 Robin Pröpper V
12 Wout Droste V
20 Peter van Ooijen M
8 Lerin Duarte M
7 Brahim Darri A
15 Jaroslav Navrátil A
Voorbeschouwing Feyenoord - Heracles

Feyenoord en Heracles treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Feyenoord en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Feyenoord. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Feyenoord favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord 13
Winst Heracles 4
Gelijkspel 6
Totaal 23
Tags
Feyenoord - Heracles Opstelling Feyenoord Opstelling Heracles Live Feyenoord - Heracles Live Feyenoord - Heracles kijken Feyenoord - Heracles kijken Live Feyenoord - Heracles stream Feyenoord - Heracles Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord - Heracles Uitslag Feyenoord - Heracles Statistieken Feyenoord - Heracles Eredivisie 2016/2017 Feyenoord - Heracles wedden Feyenoord - Heracles gokken Feyenoord - Heracles Unibet