Nabeschouwing PSV - Ajax (1-0) || Eredivisie 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 16:45 uur

PSV - Ajax

In de Eredivisie 2016/2017 neemt PSV het zondag 23 april 2017 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Ajax (1-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Bernie Raymond Blom geëindigd in een 1-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 25e minuut dacht PSV op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Locadia. Helaas voor PSV werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bernie Raymond Blom niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE PSV - Ajax 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt PSV Doelpunt J. Locadia PSV
38' Gele kaart PSV Gele kaart voor M. van Ginkel PSV
41' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Moreno PSV
43' Gele kaart Ajax Gele kaart voor B. Traoré Ajax
43' Wissel Ajax Wissel J. Kluivert voor B. Traoré Ajax
46' Wissel PSV Wissel G. Pereiro voor B. Ramselaar PSV
46' Wissel Ajax Wissel David Neres voor A. Younes Ajax
69' Wissel PSV Wissel S. de Jong voor S. Bergwijn PSV
74' Wissel Ajax Wissel D. van de Beek voor L. Schöne Ajax
77' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
87' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Locadia PSV
87' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Kluivert Ajax
94' Gele kaart PSV Gele kaart voor G. Pereiro PSV
91' Wissel PSV Wissel S. Lammers voor J. Locadia PSV
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Ajax
Opstellingen PSV - Ajax
De opstellingen van PSV en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Ajax

PSV en Ajax treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bernie Raymond Blom en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 9 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor PSV. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.