Nabeschouwing FC Utrecht - VVV Venlo (1-0) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt FC Utrecht het zondag 6 mei 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen VVV Venlo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - VVV Venlo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - VVV Venlo (1-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en VVV Venlo is onder leiding van scheidsrechter Martin Perez geëindigd in een 1-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door M. Klich, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Utrecht dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor FC Utrecht uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE FC Utrecht - VVV Venlo 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - VVV Venlo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor J. Promes VVV-Venlo
46' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Janssen voor J. Promes VVV-Venlo
46' Wissel FC Utrecht Wissel U. Emanuelson voor S. van de Streek FC Utrecht
64' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Van der Maarel FC Utrecht
70' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Janse voor T. Dekker VVV-Venlo
71' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt M. Klich FC Utrecht 1-0
75' Wissel FC Utrecht Wissel R. Leeuwin voor W. Janssen FC Utrecht
82' Wissel VVV-Venlo Wissel T. Hunte voor R. Janssen VVV-Venlo
83' Wissel FC Utrecht Wissel L. Gortler voor Y. Ayoub FC Utrecht
86' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Klich FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - VVV Venlo
Opstellingen FC Utrecht - VVV Venlo
De opstellingen van FC Utrecht en VVV Venlo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en VVV Venlo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing FC Utrecht - VVV Venlo

FC Utrecht en VVV Venlo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Perez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen FC Utrecht en VVV Venlo in de Eredivisie vond plaats op 13 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Utrecht. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is FC Utrecht favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl VVV Venlo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst FC Utrecht 8
Winst VVV Venlo 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 5e positie staat, terwijl we VVV Venlo terugvinden op de 14e plaats.