Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (2-5) || Eredivisie 2017/2018

Zondag 6 mei 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2017/2018 neemt Sparta Rotterdam het zondag 6 mei 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Sparta-Stadion Het Kasteel in Rotterdam.

Via de Sparta Rotterdam - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Rotterdam - Heracles (2-5)

Het Eredivisie duel tussen Sparta Rotterdam en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 2-5 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door F. Friday, waarmee Sparta Rotterdam met 1-0 de leiding nam. Heracles Almelo kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Peterson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette S. Spierings zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sparta Rotterdam de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Vermeij de 2-2 maakte voor Heracles Almelo. Heracles Almelo leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 78 minuten op voorsprong na een goal van T. Breukers: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 91e minuut was het P. Gladon van Heracles Almelo wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Heracles Almelo mocht V. Vermeij in de 92e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 2-5.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Christiaan Bax bij een 2-5 eindstand in het voordeel van Heracles.

LIVE Sparta Rotterdam - Heracles 2-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Rotterdam - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt F. Friday met assist van M. Nelom Sparta Rotterdam 1-0
26' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van N. Leemhuis Heracles Almelo 1-1
30' Wissel Sparta Rotterdam Wissel M. Breuer voor J. Chabot Sparta Rotterdam
46' Wissel Sparta Rotterdam Wissel I. Alhaft voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
50' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt S. Spierings Sparta Rotterdam 2-1
55' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor R. Sanusi Sparta Rotterdam
59' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor S. Spierings Sparta Rotterdam
60' Wissel Heracles Almelo Wissel P. Gladon voor N. Leemhuis Heracles Almelo
60' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor J. Navratil Heracles Almelo
61' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij Heracles Almelo 2-2
62' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor M. Nelom Sparta Rotterdam
65' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Osman voor P. van Ooijen Heracles Almelo
67' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. Van Moorsel voor R. Muhren Sparta Rotterdam
78' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt T. Breukers met assist van J. Monteiro Heracles Almelo 2-3
91' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt P. Gladon met assist van B. Kuwas Heracles Almelo 2-4
92' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij met assist van B. Kuwas Heracles Almelo 2-5
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Rotterdam - Heracles
Opstellingen Sparta Rotterdam - Heracles
De opstellingen van Sparta Rotterdam en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sparta Rotterdam gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.