Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen (1-2) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt ADO Den Haag het zondag 12 augustus 2018 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Emmen (1-2)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door G. Bijl, waarmee FC Emmen met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 42e minuut voor dat FC Emmen via A. Jansen op 0-2 kwam te staan. In de 62e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via S. Becker. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want ADO Den Haag kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor FC Emmen dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE ADO Den Haag - FC Emmen 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt FC Emmen Doelpunt G. Bijl met assist van A. Jansen FC Emmen 0-1
42' Penalty FC Emmen Penalty A. Jansen FC Emmen 0-2
58' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor M. Lorenzen ADO Den Haag
62' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt S. Becker ADO Den Haag 1-2
68' Wissel FC Emmen Wissel M. Chacón voor N. Pedersen FC Emmen
75' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor A. Meijers ADO Den Haag
75' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Goossens voor D. Malone ADO Den Haag
80' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Gronsveld H. Ben Moussa FC Emmen
82' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor D. Bakker FC Emmen
82' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Klok FC Emmen
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
93' Wissel FC Emmen Wissel T. Siekman voor A. Jansen FC Emmen
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Emmen
Opstellingen ADO Den Haag - FC Emmen
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.