Nabeschouwing ADO Den Haag - NAC Breda (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt ADO Den Haag het zaterdag 27 oktober 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - NAC Breda (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen ADO Den Haag en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door L. Ilić, waarmee NAC Breda met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam na 17 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. El Khayati, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE ADO Den Haag - NAC Breda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt NAC Breda Doelpunt L. Ilić NAC Breda 0-1
17' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. El Khayati met assist van E. Hooi ADO Den Haag 1-1
21' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor G. Nijholt NAC Breda
66' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor T. Necid ADO Den Haag
75' Wissel NAC Breda Wissel G. Korte voor M. Rosheuvel NAC Breda
81' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Koch NAC Breda
83' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor S. Becker ADO Den Haag
86' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Lorenzen voor E. Hooi ADO Den Haag
88' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuvers voor L. Ilić NAC Breda
88' Wissel NAC Breda Wissel A. Verschueren voor G. Nijholt NAC Breda
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - NAC Breda
Opstellingen ADO Den Haag - NAC Breda
De opstellingen van ADO Den Haag en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - NAC Breda

ADO Den Haag en NAC Breda treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en NAC Breda in de Eredivisie vond plaats op 10 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor NAC Breda. Op basis van de afgelopen 20 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel ADO Den Haag als NAC Breda wisten 8 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 8
Winst NAC Breda 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 10e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 17e plaats.