Voorbeschouwing Ajax - De Graafschap (0-0) || Eredivisie

Zondag 16 december 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt Ajax het zondag 16 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Legare Stadium (Gobabis) in Gobabis.

Via de Ajax - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Ajax Gelijk Winst De Graafschap
1.05x inzet 13x inzet 29x inzet
LIVE Ajax - De Graafschap 0-0

Vanaf zondag 16 december 2018 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Ajax - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 12 uur, 49 minuten en 40 seconden.

Opstellingen Ajax - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - De Graafschap

Ajax en De Graafschap treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Ajax - De Graafschap Opstelling Ajax Opstelling De Graafschap Live Ajax - De Graafschap Live Ajax - De Graafschap kijken Ajax - De Graafschap kijken Live Ajax - De Graafschap stream Ajax - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Ajax - De Graafschap Uitslag Ajax - De Graafschap Statistieken Ajax - De Graafschap Eredivisie 2018/2019 Ajax - De Graafschap wedden Ajax - De Graafschap gokken Ajax - De Graafschap Unibet