Voorbeschouwing De Graafschap - AZ (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 6 april 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het zaterdag 6 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen AZ. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - AZ live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE De Graafschap - AZ 0-0

Vanaf zaterdag 6 april 2019 om 20:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - AZ volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 16 dagen, 5 uur, 4 minuten en 5 seconden.

Opstellingen De Graafschap - AZ

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - AZ

De Graafschap en AZ treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en AZ elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst AZ 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
De Graafschap - AZ Opstelling De Graafschap Opstelling AZ Live De Graafschap - AZ Live De Graafschap - AZ kijken De Graafschap - AZ kijken Live De Graafschap - AZ stream De Graafschap - AZ Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - AZ Uitslag De Graafschap - AZ Statistieken De Graafschap - AZ Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - AZ wedden De Graafschap - AZ gokken De Graafschap - AZ Unibet