Nabeschouwing De Graafschap - FC Emmen (1-0) || Eredivisie 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt De Graafschap het dinsdag 23 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Emmen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - FC Emmen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - FC Emmen (1-0)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en FC Emmen is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuipers geëindigd in een 1-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door F. Serrarens, waarmee De Graafschap met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van De Graafschap.

LIVE De Graafschap - FC Emmen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - FC Emmen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Benmoussa FC Emmen
12' Doelpunt De Graafschap Doelpunt F. Serrarens met assist van F. Narsingh De Graafschap 1-0
29' Wissel De Graafschap Wissel L. Nieuwpoort voor S. Nieuwpoort De Graafschap
62' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor D. van Mieghem De Graafschap
65' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor A. Jansen FC Emmen
69' Wissel FC Emmen Wissel S. Braken voor M. Benmoussa FC Emmen
77' Wissel FC Emmen Wissel A. Bannink voor L. Slagveer FC Emmen
77' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor J. Arias FC Emmen
78' Wissel De Graafschap Wissel C. Benschop voor F. Narsingh De Graafschap
83' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor Y. El Jebli De Graafschap
Video hoogtepunten en samenvatting De Graafschap - FC Emmen
Opstellingen De Graafschap - FC Emmen
De opstellingen van De Graafschap en FC Emmen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Emmen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.