LIVE De Graafschap - Heracles (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 30 maart 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het zaterdag 30 maart 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst De Graafschap Gelijk Winst Heracles
2.8x inzet 3.8x inzet 2.32x inzet
LIVE De Graafschap - Heracles 0-0

Vanaf zaterdag 30 maart 2019 om 19:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd De Graafschap - Heracles volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 9 dagen, 4 uur, 6 minuten en 6 seconden.

Opstellingen De Graafschap - Heracles

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing De Graafschap - Heracles

De Graafschap en Heracles treffen elkaar in de 27e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
De Graafschap - Heracles Opstelling De Graafschap Opstelling Heracles Live De Graafschap - Heracles Live De Graafschap - Heracles kijken De Graafschap - Heracles kijken Live De Graafschap - Heracles stream De Graafschap - Heracles Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - Heracles Uitslag De Graafschap - Heracles Statistieken De Graafschap - Heracles Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - Heracles wedden De Graafschap - Heracles gokken De Graafschap - Heracles Unibet