Nabeschouwing De Graafschap - NAC Breda (3-0) || Eredivisie

Vrijdag 1 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt De Graafschap het vrijdag 1 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion De Vijverberg in Doetinchem.

Via de De Graafschap - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing De Graafschap - NAC Breda (3-0)

Het Eredivisie duel tussen De Graafschap en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie geëindigd in een 3-0 overwinning voor De Graafschap. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door D. Burgzorg, waarmee Graafschap met 1-0 de leiding nam. Graafschap vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. El Jebli op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was L. Owusu van Graafschap die de 3-0 wist te maken in de 95e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Makkelie, waardoor De Graafschap dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken De Graafschap - NAC Breda
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Schoten totaal
23
10
Schoten op doel
11
2
Aanvallen
158
99
Gevaarlijke aanvallen
55
40
Passes
380
343
Overtredingen
9
15
Buitenspel
3
3
Corners
8
4
Wissels
3
2
LIVE De Graafschap - NAC Breda 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd De Graafschap - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
29' Doelpunt Graafschap Doelpunt D. Burgzorg met assist van Y. El Jebli Graafschap 1-0
49' Doelpunt Graafschap Doelpunt Y. El Jebli Graafschap 2-0
57' Wissel NAC Breda Wissel S. Kaikai voor G. Korte NAC Breda
58' Wissel NAC Breda Wissel R. Mühren voor G. Nijholt NAC Breda
72' Wissel Graafschap Wissel F. Serrarens voor C. Benschop Graafschap
75' Wissel Graafschap Wissel E. Bakker voor Y. El Jebli Graafschap
84' Wissel Graafschap Wissel D. van Mieghem voor F. Narsingh Graafschap
95' Doelpunt Graafschap Doelpunt L. Owusu Graafschap 3-0
Opstellingen De Graafschap - NAC Breda
De opstellingen van De Graafschap en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat De Graafschap gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Henk de Jong
Wissels De Graafschap
# Speler Pos.
13 Jordy Rondeel K
17 Nigel Bertrams K
23 Sven Nieuwpoort V
28 Frank Olijve M
6 Robert Klaasen M
18 Erik Bakker M
22 Fabian Serrarens A
11 Daryl van Mieghem A
Formatie 4-3-3
Coach Mitchell van der Gaag
Voorbeschouwing De Graafschap - NAC Breda

De Graafschap en NAC Breda treffen elkaar in de 20e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Danny Makkelie en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat De Graafschap en NAC Breda elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst De Graafschap 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel De Graafschap op een 18e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
De Graafschap - NAC Breda Opstelling De Graafschap Opstelling NAC Breda Live De Graafschap - NAC Breda Live De Graafschap - NAC Breda kijken De Graafschap - NAC Breda kijken Live De Graafschap - NAC Breda stream De Graafschap - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing De Graafschap - NAC Breda Uitslag De Graafschap - NAC Breda Statistieken De Graafschap - NAC Breda Eredivisie 2018/2019 De Graafschap - NAC Breda wedden De Graafschap - NAC Breda gokken De Graafschap - NAC Breda Unibet