LIVE Excelsior - De Graafschap (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 26 januari 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Excelsior het zaterdag 26 januari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Excelsior Gelijk Winst De Graafschap
2.04x inzet 3.55x inzet 3.6x inzet
LIVE Excelsior - De Graafschap 0-0

Vanaf zaterdag 26 januari 2019 om 19:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Excelsior - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 3 uur, 45 minuten en 30 seconden.

Opstellingen Excelsior - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior - De Graafschap

Excelsior en De Graafschap treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Excelsior - De Graafschap Opstelling Excelsior Opstelling De Graafschap Live Excelsior - De Graafschap Live Excelsior - De Graafschap kijken Excelsior - De Graafschap kijken Live Excelsior - De Graafschap stream Excelsior - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - De Graafschap Uitslag Excelsior - De Graafschap Statistieken Excelsior - De Graafschap Eredivisie 2018/2019 Excelsior - De Graafschap wedden Excelsior - De Graafschap gokken Excelsior - De Graafschap Unibet