Nabeschouwing Excelsior - De Graafschap (2-0) || Eredivisie

Zaterdag 26 januari 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Excelsior het zaterdag 26 januari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior - De Graafschap (2-0)

Het Eredivisie duel tussen Excelsior en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door L. Bruins, waarmee Excelsior met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Excelsior opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het M. El Hamdaoui die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Excelsior.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Excelsior.

Wedstrijdstatistieken Excelsior - De Graafschap
Goals
2
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
7
13
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
111
151
Gevaarlijke aanvallen
31
53
Passes
376
463
Overtredingen
8
13
Buitenspel
3
1
Corners
0
10
Wissels
3
3
LIVE Excelsior - De Graafschap 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Gele kaart Graafschap Gele kaart voor D. Burgzorg Graafschap
58' Wissel Graafschap Wissel C. Benschop voor D. Burgzorg Graafschap
71' Gele kaart Graafschap Gele kaart voor A. Matusiwa Graafschap
74' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Jeffry Fortes Excelsior
76' Doelpunt Excelsior Doelpunt L. Bruins met assist van M. El Hamdaoui Excelsior 1-0
81' Wissel Graafschap Wissel D. van Mieghem voor F. Narsingh Graafschap
83' Wissel Excelsior Wissel M. Anderson voor M. Edwards Excelsior
85' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor R. Koolwijk Excelsior
88' Wissel Graafschap Wissel J. Thomassen voor A. Matusiwa Graafschap
91' Wissel Excelsior Wissel R. van der Meer voor A. Messaoud Excelsior
91' Doelpunt Excelsior Doelpunt M. El Hamdaoui met assist van R. van der Meer Excelsior 2-0
Opstellingen Excelsior - De Graafschap
De opstellingen van Excelsior en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Excelsior gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Poldervaart
Formatie 4-3-3
Coach Henk de Jong
Voorbeschouwing Excelsior - De Graafschap

Excelsior en De Graafschap treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Excelsior en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior op een 17e positie staat, terwijl we De Graafschap terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Excelsior - De Graafschap Opstelling Excelsior Opstelling De Graafschap Live Excelsior - De Graafschap Live Excelsior - De Graafschap kijken Excelsior - De Graafschap kijken Live Excelsior - De Graafschap stream Excelsior - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing Excelsior - De Graafschap Uitslag Excelsior - De Graafschap Statistieken Excelsior - De Graafschap Eredivisie 2018/2019 Excelsior - De Graafschap wedden Excelsior - De Graafschap gokken Excelsior - De Graafschap Unibet