Nabeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag (3-2) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 10 februari 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Emmen het zondag 10 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - ADO Den Haag (3-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Rob Dieperink geëindigd in een 3-2 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Bannink, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Braken op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Goossens.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Necid de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk FC Emmen dat in de 88e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Jansen de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rob Dieperink bij een 3-2 eindstand in het voordeel van FC Emmen.

LIVE FC Emmen - ADO Den Haag 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Bannink met assist van S. Gronsveld FC Emmen 1-0
24' Doelpunt FC Emmen Doelpunt S. Braken met assist van C. Cavlan FC Emmen 2-0
29' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Meijers ADO Den Haag
36' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. de Leeuw FC Emmen
46' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Pinas voor D. Malone ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor M. Lorenzen ADO Den Haag
63' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor S. Braken FC Emmen
69' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Goossens voor D. Bakker ADO Den Haag
72' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Goossens ADO Den Haag 2-1
77' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Necid met assist van S. Becker ADO Den Haag 2-2
78' Wissel FC Emmen Wissel J. Arias voor A. Bannink FC Emmen
83' Wissel FC Emmen Wissel L. Slagveer voor M. de Leeuw FC Emmen
84' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Troupée ADO Den Haag
88' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Jansen met assist van L. Slagveer FC Emmen 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - ADO Den Haag
Opstellingen FC Emmen - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Emmen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.