Nabeschouwing FC Emmen - Excelsior (1-2) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 12:15 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Emmen het zondag 25 november 2018 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Excelsior (1-2)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 1-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door A. Jansen, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. Excelsior kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Messaoud, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette R. Koolwijk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Excelsior dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Emmen - Excelsior 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel FC Emmen Wissel A. Bannink voor T. Siekman FC Emmen
47' Doelpunt FC Emmen Doelpunt A. Jansen met assist van C. Cavlan FC Emmen 1-0
59' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. Chacón FC Emmen
60' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Messaoud met assist van J. Mattheij Excelsior 1-1
64' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor R. Niemeijer FC Emmen
69' Wissel Excelsior Wissel M. El Hamdaoui voor E. Ómarsson Excelsior
72' Wissel Excelsior Wissel D. Mahmudov voor M. Anderson Excelsior
83' Wissel FC Emmen Wissel N. Pedersen voor J. Arias FC Emmen
83' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor A. Messaoud Excelsior
86' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
89' Doelpunt Excelsior Doelpunt R. Koolwijk met assist van D. Mahmudov Excelsior 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Excelsior
Opstellingen FC Emmen - Excelsior
De opstellingen van FC Emmen en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.