Nabeschouwing FC Emmen - PSV (2-2) || Eredivisie

Zondag 20 januari 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt FC Emmen het zondag 20 januari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - PSV (2-2)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen FC Emmen en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door L. de Jong, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. PSV vergrootte in de 71e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Angeliño op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist FC Emmen de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via N. Pedersen.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor FC Emmen nadat N. Pedersen in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - PSV
Goals
2
2
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
6
14
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
87
146
Gevaarlijke aanvallen
38
85
Passes
365
552
Overtredingen
18
9
Buitenspel
0
5
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE FC Emmen - PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van D. Dumfries PSV 0-1
67' Gele kaart PSV Gele kaart voor É. Gutiérrez PSV
68' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor C. Cavlan FC Emmen
70' Wissel PSV Wissel D. Malen voor É. Gutiérrez PSV
71' Doelpunt PSV Doelpunt Angeliño met assist van S. Bergwijn PSV 0-2
79' Wissel FC Emmen Wissel N. Pedersen voor M. de Leeuw FC Emmen
79' Wissel FC Emmen Wissel W. Marinus voor A. Bannink FC Emmen
80' Doelpunt FC Emmen Doelpunt N. Pedersen met assist van M. Chacón FC Emmen 1-2
85' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
87' Wissel PSV Wissel G. Pereiro voor H. Lozano PSV
87' Wissel FC Emmen Wissel N. Neidhart voor M. Chacón FC Emmen
88' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Malen PSV
92' Doelpunt FC Emmen Doelpunt N. Pedersen met assist van G. Klok FC Emmen 2-2
Opstellingen FC Emmen - PSV
De opstellingen van FC Emmen en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Dick Lukkien
Voorbeschouwing FC Emmen - PSV

FC Emmen en PSV treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 15e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Emmen - PSV Opstelling FC Emmen Opstelling PSV Live FC Emmen - PSV Live FC Emmen - PSV kijken FC Emmen - PSV kijken Live FC Emmen - PSV stream FC Emmen - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - PSV Uitslag FC Emmen - PSV Statistieken FC Emmen - PSV Eredivisie 2018/2019 FC Emmen - PSV wedden FC Emmen - PSV gokken FC Emmen - PSV Unibet