Nabeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen (2-0) || Eredivisie

Zondag 7 april 2019 - 12:15 uur

In de Eredivisie neemt FC Emmen het zondag 7 april 2019 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen (2-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Emmen en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof geëindigd in een 2-0 overwinning voor FC Emmen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door C. Cavlan, waarmee FC Emmen met 1-0 de leiding nam. FC Emmen vergrootte in de 75e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Cavlan op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor FC Emmen.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - SC Heerenveen
Goals
2
0
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
4
0
Schoten totaal
13
5
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
94
109
Gevaarlijke aanvallen
58
51
Passes
380
457
Overtredingen
17
12
Buitenspel
4
0
Corners
5
3
Wissels
3
3
LIVE FC Emmen - SC Heerenveen 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Cavlan FC Emmen 1-0
46' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor M. de Leeuw FC Emmen
46' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Johnsen voor N. Mihajlović SC Heerenveen
57' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor H. Ben Moussa FC Emmen
57' Wissel SC Heerenveen Wissel M. Thorsby voor B. Rienstra SC Heerenveen
64' Wissel FC Emmen Wissel K. Veendorp voor N. Bakker FC Emmen
72' Wissel FC Emmen Wissel H. Bos voor H. Ben Moussa FC Emmen
75' Doelpunt FC Emmen Doelpunt C. Cavlan met assist van M. Chacón FC Emmen 2-0
79' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor G. Bijl FC Emmen
83' Wissel FC Emmen Wissel R. Niemeijer voor L. Slagveer FC Emmen
83' Wissel SC Heerenveen Wissel J. Hornkamp voor M. van Bergen SC Heerenveen
87' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor R. Niemeijer FC Emmen
Opstellingen FC Emmen - SC Heerenveen
De opstellingen van FC Emmen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en SC Heerenveen zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Dick Lukkien
Formatie 4-3-3
Coach Jan Olde Riekerink
Voorbeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen

FC Emmen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin van den Kerkhof en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Emmen op een 17e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Emmen - SC Heerenveen Opstelling FC Emmen Opstelling SC Heerenveen Live FC Emmen - SC Heerenveen Live FC Emmen - SC Heerenveen kijken FC Emmen - SC Heerenveen kijken Live FC Emmen - SC Heerenveen stream FC Emmen - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - SC Heerenveen Uitslag FC Emmen - SC Heerenveen Statistieken FC Emmen - SC Heerenveen Eredivisie 2018/2019 FC Emmen - SC Heerenveen wedden FC Emmen - SC Heerenveen gokken FC Emmen - SC Heerenveen Unibet