Nabeschouwing FC Utrecht - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 4 november 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Utrecht het zondag 4 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 3-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Dessers, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Janssen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van FC Utrecht, waarmee J. van Overeem zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jeroen Manschot, waardoor FC Utrecht dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE FC Utrecht - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt C. Dessers FC Utrecht 1-0
10' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor J. van Overeem FC Utrecht
32' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor Simon Gustafson FC Utrecht
38' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
52' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor S. Becker ADO Den Haag
60' Wissel FC Utrecht Wissel M. van der Maarel voor C. Dessers FC Utrecht
61' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. van der Maarel FC Utrecht
68' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt W. Janssen met assist van T. Letschert FC Utrecht 2-0
72' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Pinas voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor E. Hooi ADO Den Haag
77' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt J. van Overeem met assist van G. Kerk FC Utrecht 3-0
80' Wissel FC Utrecht Wissel O. Boussaid voor U. Emanuelson FC Utrecht
83' Wissel FC Utrecht Wissel S. van de Streek voor Simon Gustafson FC Utrecht
92' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor G. Troupée ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - ADO Den Haag
Opstellingen FC Utrecht - ADO Den Haag
De opstellingen van FC Utrecht en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.