Nabeschouwing FC Utrecht - De Graafschap (5-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt FC Utrecht het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - De Graafschap (5-0)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 5-0 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. van de Streek, waarmee FC Utrecht met 1-0 de leiding nam. FC Utrecht vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Janssen op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van FC Utrecht, waarmee G. Kerk zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam FC Utrecht geen gas terug, waardoor in de 80e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van N. Venema. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor FC Utrecht. Deze werd gescoord door N. Venema in de 89e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Allard Lindhout bij een 5-0 eindstand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE FC Utrecht - De Graafschap 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt S. van de Streek met assist van S. Klaiber FC Utrecht 1-0
17' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt W. Janssen met assist van O. Tannane FC Utrecht 2-0
23' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor L. Nieuwpoort De Graafschap
24' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk met assist van O. Tannane FC Utrecht 3-0
46' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor R. Klaasen De Graafschap
46' Wissel De Graafschap Wissel D. van Mieghem voor F. Narsingh De Graafschap
70' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor F. Serrarens De Graafschap
73' Wissel FC Utrecht Wissel C. Dessers voor G. Kerk FC Utrecht
73' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor O. Tannane FC Utrecht
77' Wissel FC Utrecht Wissel L. Görtler voor S. van de Streek FC Utrecht
80' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van U. Emanuelson FC Utrecht 4-0
85' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor D. Burgzorg De Graafschap
89' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Venema FC Utrecht 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - De Graafschap
Opstellingen FC Utrecht - De Graafschap
De opstellingen van FC Utrecht en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.