Voorbeschouwing FC Utrecht - De Graafschap (0-0) || Eredivisie

Zondag 25 november 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt FC Utrecht het zondag 25 november 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst FC Utrecht Gelijk Winst De Graafschap
1.26x inzet 5.8x inzet 12x inzet
LIVE FC Utrecht - De Graafschap 0-0

Vanaf zondag 25 november 2018 om 14:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd FC Utrecht - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 22 uur, 26 minuten en 36 seconden.

Opstellingen FC Utrecht - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Utrecht - De Graafschap

FC Utrecht en De Graafschap treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Utrecht en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
FC Utrecht - De Graafschap Opstelling FC Utrecht Opstelling De Graafschap Live FC Utrecht - De Graafschap Live FC Utrecht - De Graafschap kijken FC Utrecht - De Graafschap kijken Live FC Utrecht - De Graafschap stream FC Utrecht - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - De Graafschap Uitslag FC Utrecht - De Graafschap Statistieken FC Utrecht - De Graafschap Eredivisie 2018/2019 FC Utrecht - De Graafschap wedden FC Utrecht - De Graafschap gokken FC Utrecht - De Graafschap Unibet