Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 23 februari 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie neemt FC Utrecht het zaterdag 23 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Via de FC Utrecht - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior (0-0)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen FC Utrecht en Excelsior geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Utrecht en Excelsior gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor FC Utrecht, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Serdar Gözübüyük niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - Excelsior
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
29
3
Schoten op doel
8
2
Aanvallen
137
80
Gevaarlijke aanvallen
97
14
Passes
528
361
Overtredingen
9
12
Buitenspel
2
2
Corners
9
1
Wissels
3
3
LIVE FC Utrecht - Excelsior 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor S. Klaiber FC Utrecht
21' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor R. Koolwijk Excelsior
60' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Jeffry Fortes Excelsior
63' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor J. Bahebeck FC Utrecht
66' Wissel FC Utrecht Wissel E. Bergström voor T. Letschert FC Utrecht
67' Wissel Excelsior Wissel R. van der Meer voor L. Burnet Excelsior
78' Wissel FC Utrecht Wissel M. Kramer voor G. Kerk FC Utrecht
80' Wissel Excelsior Wissel M. Anderson voor D. Eckert Excelsior
87' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor M. Edwards Excelsior
95' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor A. Messaoud Excelsior
Opstellingen FC Utrecht - Excelsior
De opstellingen van FC Utrecht en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Utrecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Dick Advocaat
Wissels FC Utrecht
# Speler Pos.
16 Nick Marsman K
13 Emil Bergström V
5 Leon Guwara V
2 Mark van der Maarel V
6 Rico Strieder M
27 Lukas Görtler A
30 Michiel Kramer A
29 Nick Venema A
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Poldervaart
Voorbeschouwing FC Utrecht - Excelsior

FC Utrecht en Excelsior treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Utrecht en Excelsior elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst FC Utrecht 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Utrecht op een 7e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
FC Utrecht - Excelsior Opstelling FC Utrecht Opstelling Excelsior Live FC Utrecht - Excelsior Live FC Utrecht - Excelsior kijken FC Utrecht - Excelsior kijken Live FC Utrecht - Excelsior stream FC Utrecht - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing FC Utrecht - Excelsior Uitslag FC Utrecht - Excelsior Statistieken FC Utrecht - Excelsior Eredivisie 2018/2019 FC Utrecht - Excelsior wedden FC Utrecht - Excelsior gokken FC Utrecht - Excelsior Unibet