Nabeschouwing Fortuna Sittard - NAC Breda (2-1) || Eredivisie

Zondag 21 april 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt Fortuna Sittard het zondag 21 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard - NAC Breda (2-1)

Het Eredivisie duel tussen Fortuna Sittard en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fortuna Sittard. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. M. Diemers maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Fortuna Sittard vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Fortuna Sittard vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Diemers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist NAC Breda de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. te Vrede. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want NAC Breda kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Pol van Boekel, waardoor Fortuna Sittard dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fortuna Sittard - NAC Breda
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
19
18
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
102
104
Gevaarlijke aanvallen
44
53
Passes
362
410
Overtredingen
5
9
Buitenspel
5
5
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Fortuna Sittard - NAC Breda 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart Fortuna Sittard Gele kaart voor A. El Messaoudi Fortuna Sittard
34' Wissel Fortuna Sittard Wissel F. Stokkers voor A. Novakovich Fortuna Sittard
39' Penalty Fortuna Sittard Penalty M. Diemers Fortuna Sittard 1-0
46' Wissel NAC Breda Wissel G. Damen voor E. Palmer-Brown NAC Breda
65' Wissel NAC Breda Wissel M. Rosheuvel voor R. Lundqvist NAC Breda
70' Wissel NAC Breda Wissel G. Kastaneer voor K. Karami NAC Breda
73' Wissel Fortuna Sittard Wissel A. Ciss voor J. Smeets Fortuna Sittard
80' Wissel Fortuna Sittard Wissel L. Hutten voor A. Balić Fortuna Sittard
80' Doelpunt Fortuna Sittard Doelpunt M. Diemers met assist van L. Lamprou Fortuna Sittard 2-0
91' Doelpunt NAC Breda Doelpunt M. te Vrede met assist van G. Kastaneer NAC Breda 2-1
Opstellingen Fortuna Sittard - NAC Breda
De opstellingen van Fortuna Sittard en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fortuna Sittard gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach René Eijer
Formatie 4-3-1-2
Coach Ruud Brood
Voorbeschouwing Fortuna Sittard - NAC Breda

Fortuna Sittard en NAC Breda treffen elkaar in de 31e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard en NAC Breda elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Fortuna Sittard 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard op een 15e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Fortuna Sittard - NAC Breda Opstelling Fortuna Sittard Opstelling NAC Breda Live Fortuna Sittard - NAC Breda Live Fortuna Sittard - NAC Breda kijken Fortuna Sittard - NAC Breda kijken Live Fortuna Sittard - NAC Breda stream Fortuna Sittard - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Fortuna Sittard - NAC Breda Uitslag Fortuna Sittard - NAC Breda Statistieken Fortuna Sittard - NAC Breda Eredivisie 2018/2019 Fortuna Sittard - NAC Breda wedden Fortuna Sittard - NAC Breda gokken Fortuna Sittard - NAC Breda Unibet