Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (4-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:45 uur



In de Eredivisie 2018/2019 neemt Heracles het zaterdag 18 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag (4-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Joey Kooij geëindigd in een 4-2 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Peterson. Heracles Almelo vergrootte in de 7e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. van Hintum op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 12e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Malone.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Breukers de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. Heracles Almelo leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 43 minuten op voorsprong na een goal van Adrián Dalmau: 3-2. In de 67e minuut scoorde T. Goppel namens Heracles Almelo. Scheidsrechter Joey Kooij besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 68e minuut was het Heracles Almelo dat via K. Peterson de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joey Kooij en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Heracles.

Wedstrijdstatistieken Heracles - ADO Den Haag
Goals
4
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
17
19
Schoten op doel
7
7
Aanvallen
83
94
Gevaarlijke aanvallen
56
56
Passes
348
327
Overtredingen
13
16
Buitenspel
0
1
Corners
5
10
Wissels
3
3
LIVE Heracles - ADO Den Haag 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson Heracles Almelo 1-0
7' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. van Hintum Heracles Almelo 2-0
12' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt D. Malone met assist van A. El Khayati ADO Den Haag 2-1
38' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Breukers ADO Den Haag 2-2
38' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Becker ADO Den Haag
43' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Adrián Dalmau Heracles Almelo 3-2
46' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
46' Wissel ADO Den Haag Wissel N. Kuipers voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
56' Wissel Heracles Almelo Wissel A. Merkel voor Y. van Nieff Heracles Almelo
67' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt T. Goppel met assist van E. Hooi Heracles Almelo
68' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van T. Breukers Heracles Almelo 4-2
70' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Goossens L. Immers Heracles Almelo
71' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. Merkel Heracles Almelo
73' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor W. Kanon ADO Den Haag
80' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Adrián Dalmau Heracles Almelo
81' Wissel Heracles Almelo Wissel S. van der Water voor B. Kuwas Heracles Almelo
85' Wissel Heracles Almelo Wissel W. Droste voor T. Breukers Heracles Almelo
92' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Lorenzen ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - ADO Den Haag
Opstellingen Heracles - ADO Den Haag
De opstellingen van Heracles en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Frank Wormuth
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
22 Robert Zwinkels K
18 Mike Havekotte K
19 Shaquille Pinas V
25 Robin Polley V
20 Nick Kuipers V
15 Bas Edo Kuipers V
28 Mats van Kins M
6 Donny Gorter M
11 John Goossens M
26 Thijmen Goppel A
Voorbeschouwing Heracles - ADO Den Haag

Heracles en ADO Den Haag treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Joey Kooij en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Heracles favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl ADO Den Haag slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 11
Winst ADO Den Haag 7
Gelijkspel 5
Totaal 23

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 13e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - ADO Den Haag Opstelling Heracles Opstelling ADO Den Haag Live Heracles - ADO Den Haag Live Heracles - ADO Den Haag kijken Heracles - ADO Den Haag kijken Live Heracles - ADO Den Haag stream Heracles - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Heracles - ADO Den Haag Uitslag Heracles - ADO Den Haag Statistieken Heracles - ADO Den Haag Eredivisie 2018/2019 Heracles - ADO Den Haag wedden Heracles - ADO Den Haag gokken Heracles - ADO Den Haag Unibet