Nabeschouwing Heracles - De Graafschap (4-0) || Eredivisie 2018/2019

Vrijdag 21 september 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Heracles het vrijdag 21 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - De Graafschap (4-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en De Graafschap is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 4-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Vet zette Heracles Almelo op een 1-0 voorsprong in de 28e minuut van de wedstrijd. Heracles Almelo vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Peterson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Heracles Almelo, waarmee B. Kuwas zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

In de 89e minuut werd F. Serrarens van De Graafschap met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor De Graafschap het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Ook na de derde treffer nam Heracles Almelo geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van V. Vermeij.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Heracles.

LIVE Heracles - De Graafschap 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Eigen doelpunt Heracles Almelo Eigen doelpunt J. Vet Heracles Almelo 1-0
46' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Kuwas voor S. van der Water Heracles Almelo
50' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Adrián Dalmau Heracles Almelo
53' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor R. Klaasen De Graafschap
58' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt K. Peterson met assist van A. Merkel Heracles Almelo 2-0
63' Wissel De Graafschap Wissel D. Burgzorg voor S. Nijland De Graafschap
69' Wissel De Graafschap Wissel F. Olijve voor E. Bakker De Graafschap
73' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. van Hintum Heracles Almelo
75' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor Adrián Dalmau Heracles Almelo
80' Wissel De Graafschap Wissel J. Thomassen voor Y. El Jebli De Graafschap
81' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Kuwas Heracles Almelo 3-0
89' Rode kaart De Graafschap Rode kaart voor F. Serrarens De Graafschap
93' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt V. Vermeij met assist van M. Osman Heracles Almelo 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - De Graafschap
Opstellingen Heracles - De Graafschap
De opstellingen van Heracles en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.