Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-5) || Eredivisie

Zondag 12 mei 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zondag 12 mei 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Erve Asito in Almelo.

Via de Heracles - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Excelsior (4-5)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük geëindigd in een 4-5 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Excelsior kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van E. Ómarsson. Heracles kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Adrián Dalmau, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 45e minuut zette E. Ómarsson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Excelsior de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Adrián Dalmau de 2-2 maakte voor Heracles. Heracles leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 59 minuten op voorsprong na een goal van Adrián Dalmau: 3-2. In de 62e minuut was het L. Duarte van Heracles wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 4-2 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Excelsior om te scoren. In de 71e minuut zette J. Mattheij de stand op 4-3 in het voordeel van Excelsior. In de 89e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door D. Eckert van Excelsior die daarmee tekende voor de 4-4. In de 90e minuut kwam het doelpuntenfestijn met een laatste goal ten einde. Namens Excelsior had E. Ómarsson het laatste woord door de 4-5 eindstand op het bord te zetten.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük bij een 4-5 eindstand in het voordeel van Excelsior.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Excelsior
Goals
4
5
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
18
12
Schoten op doel
10
8
Aanvallen
113
120
Gevaarlijke aanvallen
65
44
Passes
541
383
Overtredingen
7
11
Buitenspel
2
0
Corners
4
6
Wissels
2
3
LIVE Heracles - Excelsior 4-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Ómarsson met assist van J. Mattheij Excelsior 0-1
23' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau Heracles 1-1
43' Gele kaart Heracles Gele kaart voor M. Rossmann Heracles
45' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Ómarsson Excelsior 1-2
46' Wissel Heracles Wissel L. Duarte voor Jesper Drost Heracles
52' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau Heracles 2-2
56' Wissel Excelsior Wissel L. Bruins voor R. van der Meer Excelsior
59' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau Heracles 3-2
62' Doelpunt Heracles Doelpunt L. Duarte met assist van Adrián Dalmau Heracles 4-2
69' Wissel Excelsior Wissel M. Edwards voor R. Koolwijk Excelsior
71' Doelpunt Excelsior Doelpunt J. Mattheij met assist van M. Edwards Excelsior 4-3
74' Wissel Heracles Wissel B. van Hintum voor M. Rossmann Heracles
85' Wissel Excelsior Wissel D. Eckert voor M. El Hamdaoui Excelsior
89' Doelpunt Excelsior Doelpunt D. Eckert met assist van H. Matthys Excelsior 4-4
91' Doelpunt Excelsior Doelpunt E. Ómarsson Excelsior 4-5
Opstellingen Heracles - Excelsior
De opstellingen van Heracles en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Excelsior zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Frank Wormuth
Formatie 5-3-2
Coach Ricardo Moniz
Voorbeschouwing Heracles - Excelsior

Heracles en Excelsior treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en Excelsior elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Excelsior 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 6e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Excelsior Opstelling Heracles Opstelling Excelsior Live Heracles - Excelsior Live Heracles - Excelsior kijken Heracles - Excelsior kijken Live Heracles - Excelsior stream Heracles - Excelsior Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Excelsior Uitslag Heracles - Excelsior Statistieken Heracles - Excelsior Eredivisie 2018/2019 Heracles - Excelsior wedden Heracles - Excelsior gokken Heracles - Excelsior Unibet