Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (0-2) || Eredivisie

Zondag 11 november 2018 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zondag 11 november 2018 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Feyenoord (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-2 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Blaswich zette Feyenoord op een 0-1 voorsprong in de 59e minuut van de wedstrijd. Feyenoord vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Toornstra op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Feyenoord
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
16
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
111
131
Gevaarlijke aanvallen
59
55
Passes
405
622
Overtredingen
8
12
Buitenspel
0
1
Corners
5
6
Wissels
3
2
LIVE Heracles - Feyenoord 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Heracles Gele kaart voor B. van Hintum Heracles
59' Eigen doelpunt Feyenoord Eigen doelpunt J. Blaswich Feyenoord 0-1
63' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van C. Verdonk Feyenoord 0-2
66' Gele kaart Heracles Gele kaart voor A. Merkel Heracles
71' Wissel Heracles Wissel Jesper Drost voor L. Duarte Heracles
74' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor K. Peterson Heracles
80' Wissel Heracles Wissel V. Vermeij voor Adrián Dalmau Heracles
81' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor N. Jørgensen Feyenoord
83' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor B. Nieuwkoop Feyenoord
86' Wissel Feyenoord Wissel M. El Hankouri voor S. Larsson Feyenoord
Opstellingen Heracles - Feyenoord
De opstellingen van Heracles en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Heracles - Feyenoord

Heracles en Feyenoord treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 4e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Feyenoord Opstelling Heracles Opstelling Feyenoord Live Heracles - Feyenoord Live Heracles - Feyenoord kijken Heracles - Feyenoord kijken Live Heracles - Feyenoord stream Heracles - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Feyenoord Uitslag Heracles - Feyenoord Statistieken Heracles - Feyenoord Eredivisie 2018/2019 Heracles - Feyenoord wedden Heracles - Feyenoord gokken Heracles - Feyenoord Unibet