Nabeschouwing Heracles - Fortuna Sittard (6-0) || Eredivisie

Zaterdag 16 februari 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zaterdag 16 februari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Fortuna Sittard live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Fortuna Sittard (6-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Fortuna Sittard is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 6-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van Adrián Dalmau. Heracles vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Adrián Dalmau op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 55e minuut volgde een derde treffer van Heracles, waarmee Jesper Drost zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Heracles geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Adrián Dalmau. De 5-0 voor Heracles volgde even later in de 70e minuut nadat K. Peterson namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 78e minuut en kwam op naam te staan van Heracles speler Adrián Dalmau, die daarmee tekende voor de 6-0.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeroen Manschot en eindigde de wedstrijd dus met een 6-0 stand in het voordeel van Heracles, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Fortuna Sittard
Goals
6
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
22
11
Schoten op doel
12
5
Aanvallen
111
107
Gevaarlijke aanvallen
63
34
Passes
434
398
Overtredingen
12
7
Buitenspel
3
0
Corners
4
3
Wissels
3
2
LIVE Heracles - Fortuna Sittard 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Fortuna Sittard teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau met assist van Mohammed Osman Heracles 1-0
39' Wissel Fortuna Sittard Wissel Lisandro Semedo voor L. Hutten Fortuna Sittard
41' Gele kaart Heracles Gele kaart voor Adrián Dalmau Heracles
51' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau met assist van B. Kuwas Heracles 2-0
54' Gele kaart Heracles Gele kaart voor T. Breukers Heracles
55' Doelpunt Heracles Doelpunt Jesper Drost Heracles 3-0
60' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau met assist van Mohammed Osman Heracles 4-0
67' Gele kaart Heracles Gele kaart voor D. Van den Buijs Heracles
70' Doelpunt Heracles Doelpunt K. Peterson met assist van B. Kuwas Heracles 5-0
71' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor K. Peterson Heracles
77' Wissel Fortuna Sittard Wissel C. Essers voor J. Smeets Fortuna Sittard
78' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau met assist van D. dos Santos Heracles 6-0
82' Wissel Heracles Wissel S. van der Water voor Adrián Dalmau Heracles
86' Wissel Heracles Wissel L. Duarte voor Jesper Drost Heracles
Opstellingen Heracles - Fortuna Sittard
De opstellingen van Heracles en Fortuna Sittard zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fortuna Sittard zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Formatie 4-4-2
Coach René Eijer
Wissels Fortuna Sittard
# Speler Pos.
41 Raf Hermans Wissel
28 Ažbe Jug K
2 Clint Essers V
13 Marco Ospitalieri V
24 Mahamadou Dembele V
14 Lisandro Semedo A
21 Áron Dobos A
Voorbeschouwing Heracles - Fortuna Sittard

Heracles en Fortuna Sittard treffen elkaar in de 22e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en Fortuna Sittard elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Fortuna Sittard 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 8e positie staat, terwijl we Fortuna Sittard terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - Fortuna Sittard Opstelling Heracles Opstelling Fortuna Sittard Live Heracles - Fortuna Sittard Live Heracles - Fortuna Sittard kijken Heracles - Fortuna Sittard kijken Live Heracles - Fortuna Sittard stream Heracles - Fortuna Sittard Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Fortuna Sittard Uitslag Heracles - Fortuna Sittard Statistieken Heracles - Fortuna Sittard Eredivisie 2018/2019 Heracles - Fortuna Sittard wedden Heracles - Fortuna Sittard gokken Heracles - Fortuna Sittard Unibet