Nabeschouwing Heracles - NAC Breda (1-0) || Eredivisie

Zaterdag 6 april 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zaterdag 6 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - NAC Breda (1-0)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en NAC Breda is onder leiding van scheidsrechter Richard Martens geëindigd in een 1-0 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 81e minuut door K. Peterson, waarmee Heracles met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Heracles dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Richard Martens, waardoor Heracles de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Heracles - NAC Breda
Goals
1
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
21
6
Schoten op doel
5
0
Aanvallen
136
108
Gevaarlijke aanvallen
71
32
Passes
516
388
Overtredingen
10
9
Buitenspel
2
1
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Heracles - NAC Breda 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Heracles Wissel B. van Hintum voor M. Rossmann Heracles
57' Wissel NAC Breda Wissel M. Rosheuvel voor G. Korte NAC Breda
60' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor G. Kastaneer NAC Breda
65' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Kali NAC Breda
66' Gele kaart Heracles Gele kaart voor B. van Hintum Heracles
66' Wissel NAC Breda Wissel S. Kaikai voor G. Kastaneer NAC Breda
69' Wissel Heracles Wissel J. Konings voor Mohammed Osman Heracles
78' Wissel NAC Breda Wissel L. Ilić voor R. Lundqvist NAC Breda
79' Gele kaart Heracles Gele kaart voor L. Duarte Heracles
81' Doelpunt Heracles Doelpunt K. Peterson Heracles 1-0
86' Wissel Heracles Wissel Jesper Drost voor Adrián Dalmau Heracles
Opstellingen Heracles - NAC Breda
De opstellingen van Heracles en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en NAC Breda zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Wissels Heracles
# Speler Pos.
26 Koen Bucker K
16 Michael Brouwer K
12 Wout Droste V
13 V
5 Bart van Hintum V
18 Jesper Drost M
24 Dabney dos Santos Souza A
25 Joey Konings A
11 Silvester van der Water A
Formatie 4-3-3
Coach Ruud Brood
Voorbeschouwing Heracles - NAC Breda

Heracles en NAC Breda treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Richard Martens en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en NAC Breda elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst NAC Breda 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 7e positie staat, terwijl we NAC Breda terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Heracles - NAC Breda Opstelling Heracles Opstelling NAC Breda Live Heracles - NAC Breda Live Heracles - NAC Breda kijken Heracles - NAC Breda kijken Live Heracles - NAC Breda stream Heracles - NAC Breda Fox Sports Nabeschouwing Heracles - NAC Breda Uitslag Heracles - NAC Breda Statistieken Heracles - NAC Breda Eredivisie 2018/2019 Heracles - NAC Breda wedden Heracles - NAC Breda gokken Heracles - NAC Breda Unibet