Nabeschouwing Heracles - PEC Zwolle (0-2) || Eredivisie

Zaterdag 26 januari 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het zaterdag 26 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - PEC Zwolle (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-2 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. van Duinen, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Thy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 61e minuut was de ideale kans voor Heracles om te scoren. K. Peterson was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PEC Zwolle.

Wedstrijdstatistieken Heracles - PEC Zwolle
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
103
96
Gevaarlijke aanvallen
59
29
Passes
321
384
Overtredingen
11
17
Buitenspel
3
1
Corners
9
5
Wissels
3
3
LIVE Heracles - PEC Zwolle 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor O. Bouy PEC Zwolle
16' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. van Duinen met assist van P. Clement PEC Zwolle 0-1
37' Gele kaart Heracles Gele kaart voor A. Merkel Heracles
46' Wissel Heracles Wissel Jesper Drost voor L. Duarte Heracles
55' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt L. Thy met assist van Y. Namli PEC Zwolle 0-2
58' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor V. van Crooij PEC Zwolle
59' Wissel PEC Zwolle Wissel C. Leemans voor O. Bouy PEC Zwolle
61' Penalty gemist Heracles Penalty gemist K. Peterson Heracles
65' Wissel Heracles Wissel J. Konings voor A. Merkel Heracles
80' Gele kaart Heracles Gele kaart voor Jesper Drost Heracles
81' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor D. Van den Buijs Heracles
82' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
85' Gele kaart Heracles Gele kaart voor M. Rossmann Heracles
90' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor Y. Namli PEC Zwolle
92' Wissel PEC Zwolle Wissel Z. Flemming voor L. Thy PEC Zwolle
Opstellingen Heracles - PEC Zwolle
De opstellingen van Heracles en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Formatie 4-3-3
Coach Jaap Stam
Voorbeschouwing Heracles - PEC Zwolle

Heracles en PEC Zwolle treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 8e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Heracles - PEC Zwolle Opstelling Heracles Opstelling PEC Zwolle Live Heracles - PEC Zwolle Live Heracles - PEC Zwolle kijken Heracles - PEC Zwolle kijken Live Heracles - PEC Zwolle stream Heracles - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Heracles - PEC Zwolle Uitslag Heracles - PEC Zwolle Statistieken Heracles - PEC Zwolle Eredivisie 2018/2019 Heracles - PEC Zwolle wedden Heracles - PEC Zwolle gokken Heracles - PEC Zwolle Unibet