Nabeschouwing Heracles - PSV (0-4) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 19:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt Heracles het zaterdag 15 december 2018 om 19:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - PSV (0-4)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en PSV is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Bergwijn, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. PSV vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Schwaab op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut moest Heracles Almelo verder met een man minder nadat Jesper Drost een rode kaart had gekregen.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee D. Dumfries zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. In de 92e minuut werd L. Czyborra van Heracles Almelo met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor PSV met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 93e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. L. Czyborra van Heracles Almelo was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor PSV dankzij een 0-4 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Heracles - PSV 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn met assist van J. Hendrix PSV 0-1
23' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor L. Duarte Heracles Almelo
33' Doelpunt PSV Doelpunt D. Schwaab met assist van L. de Jong PSV 0-2
47' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor Jesper Drost Heracles Almelo
49' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor S. Sama Heracles Almelo
50' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor J. Blaswich Heracles Almelo
61' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
62' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Czyborra voor B. van Hintum Heracles Almelo
65' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor A. Merkel Heracles Almelo
73' Wissel PSV Wissel D. Malen voor P. Rosario PSV
76' Wissel Heracles Almelo Wissel D. dos Santos voor L. Duarte Heracles Almelo
79' Doelpunt PSV Doelpunt D. Dumfries met assist van H. Lozano PSV 0-3
82' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Konings voor K. Peterson Heracles Almelo
85' Wissel PSV Wissel G. Pereiro voor S. Bergwijn PSV
88' Wissel PSV Wissel D. Rigo voor J. Hendrix PSV
92' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor L. Czyborra Heracles Almelo
93' Rode kaart Heracles Almelo Rode kaart voor L. Czyborra Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Heracles - PSV
Opstellingen Heracles - PSV
De opstellingen van Heracles en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing Heracles - PSV

Heracles en PSV treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Heracles en PSV in de Eredivisie vond plaats op 21 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 21 keer wist de ploeg van Heracles te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Heracles. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Heracles 1
Winst PSV 21
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 5e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.