Nabeschouwing Heracles - Willem II (3-4) || Eredivisie

Dinsdag 2 april 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt Heracles het dinsdag 2 april 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Polman Stadion in Almelo.

Via de Heracles - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Heracles - Willem II (3-4)

Het Eredivisie duel tussen Heracles en Willem II is onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk geëindigd in een 3-4 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door A. Isak, waarmee Willem II met 0-1 de leiding nam. Willem II vergrootte in de 56e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Isak op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Willem II, waarmee E. Pavlidis zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 72 minuten deed B. Kuwas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Heracles werd verkleind tot 1-3. In de 81e minuut kwam Heracles weer dichterbij, nadat J. Konings de stand terug wist te brengen naar 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het M. Vrousai van Willem II wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Namens Heracles mocht Adrián Dalmau in de 90e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 3-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sander van der Eijk bij een 3-4 eindstand in het voordeel van Willem II.

Wedstrijdstatistieken Heracles - Willem II
Goals
3
4
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
14
14
Schoten op doel
5
8
Aanvallen
112
104
Gevaarlijke aanvallen
54
47
Passes
474
347
Overtredingen
16
9
Buitenspel
6
1
Corners
5
2
Wissels
2
2
LIVE Heracles - Willem II 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Heracles - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Willem II Wissel Pol Llonch voor R. Tapia Willem II
48' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Isak met assist van Pol Llonch Willem II 0-1
56' Doelpunt Willem II Doelpunt A. Isak met assist van M. Vrousai Willem II 0-2
59' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor L. Duarte Heracles
59' Wissel Heracles Wissel J. Konings voor Jesper Drost Heracles
63' Doelpunt Willem II Doelpunt E. Pavlidis met assist van A. Isak Willem II 0-3
65' Gele kaart Heracles Gele kaart voor A. Merkel Heracles
71' Wissel Willem II Wissel D. Saddiki voor E. Pavlidis Willem II
72' Doelpunt Heracles Doelpunt B. Kuwas met assist van D. Van den Buijs Heracles 1-3
81' Doelpunt Heracles Doelpunt J. Konings Heracles 2-3
82' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Wellenreuther Willem II
87' Doelpunt Willem II Doelpunt M. Vrousai met assist van A. Isak Willem II 2-4
89' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Palacios Willem II
90' Doelpunt Heracles Doelpunt Adrián Dalmau met assist van B. Kuwas Heracles 3-4
92' Gele kaart Heracles Gele kaart voor Adrián Dalmau Heracles
Opstellingen Heracles - Willem II
De opstellingen van Heracles en Willem II zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Heracles gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Willem II zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Koster
Voorbeschouwing Heracles - Willem II

Heracles en Willem II treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sander van der Eijk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Heracles en Willem II elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Heracles 0
Winst Willem II 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Heracles op een 6e positie staat, terwijl we Willem II terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Heracles - Willem II Opstelling Heracles Opstelling Willem II Live Heracles - Willem II Live Heracles - Willem II kijken Heracles - Willem II kijken Live Heracles - Willem II stream Heracles - Willem II Fox Sports Nabeschouwing Heracles - Willem II Uitslag Heracles - Willem II Statistieken Heracles - Willem II Eredivisie 2018/2019 Heracles - Willem II wedden Heracles - Willem II gokken Heracles - Willem II Unibet