Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie

Vrijdag 25 januari 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt NAC Breda het vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen NAC Breda en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door M. Lorenzen, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. NAC Breda kwam na 50 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van G. Kastaneer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - ADO Den Haag
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Schoten totaal
20
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
116
117
Gevaarlijke aanvallen
59
36
Passes
405
345
Overtredingen
12
8
Buitenspel
3
2
Corners
8
4
Wissels
3
3
LIVE NAC Breda - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt M. Lorenzen met assist van S. Becker ADO Den Haag 0-1
46' Wissel NAC Breda Wissel G. Kastaneer voor D. Klomp NAC Breda
50' Doelpunt NAC Breda Doelpunt G. Kastaneer met assist van R. Lundqvist NAC Breda 1-1
65' Wissel ADO Den Haag Wissel Zhang Yuning voor E. Falkenburg ADO Den Haag
66' Wissel NAC Breda Wissel S. Kaikai voor G. Korte NAC Breda
72' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor M. Lorenzen ADO Den Haag
79' Wissel NAC Breda Wissel R. Mühren voor R. Lundqvist NAC Breda
88' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Malone voor A. El Khayati ADO Den Haag
Opstellingen NAC Breda - ADO Den Haag
De opstellingen van NAC Breda en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-3-2
Coach Mitchell van der Gaag
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Wissels ADO Den Haag
# Speler Pos.
18 Mike Havekotte K
19 Shaquille Pinas V
20 Nick Kuipers V
11 John Goossens M
6 Donny Gorter M
2 Dion Malone M
26 Thijmen Goppel A
77 Elson Hooi A
9 Tomáš Necid A
97 Yuning Zhang A
Voorbeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag

NAC Breda en ADO Den Haag treffen elkaar in de 19e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 17e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
NAC Breda - ADO Den Haag Opstelling NAC Breda Opstelling ADO Den Haag Live NAC Breda - ADO Den Haag Live NAC Breda - ADO Den Haag kijken NAC Breda - ADO Den Haag kijken Live NAC Breda - ADO Den Haag stream NAC Breda - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - ADO Den Haag Uitslag NAC Breda - ADO Den Haag Statistieken NAC Breda - ADO Den Haag Eredivisie 2018/2019 NAC Breda - ADO Den Haag wedden NAC Breda - ADO Den Haag gokken NAC Breda - ADO Den Haag Unibet