Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (0-3) || Eredivisie

Zaterdag 24 november 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie neemt NAC Breda het zaterdag 24 november 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion (Breda) in .

Via de NAC Breda - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Ajax (0-3)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Ajax is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-3 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Mashart zette Ajax op een 0-1 voorsprong in de 40e minuut van de wedstrijd. Ajax vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Labyad op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was K. Huntelaar van Ajax die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor Ajax dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Ajax
Balbezit
26%
74%
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
5
16
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
67
200
Gevaarlijke aanvallen
39
75
Passes
272
761
Overtredingen
7
6
Buitenspel
1
4
Corners
2
7
Wissels
2
3
LIVE NAC Breda - Ajax 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Klomp NAC Breda
40' Eigen doelpunt Ajax Eigen doelpunt J. Mashart Ajax 0-1
41' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Verschueren NAC Breda
46' Wissel Ajax Wissel Z. Labyad voor D. van de Beek Ajax
55' Doelpunt Ajax Doelpunt Z. Labyad met assist van David Neres Ajax 0-2
62' Wissel NAC Breda Wissel G. Korte voor M. El Allouchi NAC Breda
67' Gele kaart Ajax Gele kaart voor Z. Labyad Ajax
67' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor G. Nijholt NAC Breda
71' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. te Vrede NAC Breda
81' Wissel Ajax Wissel K. Huntelaar voor K. Dolberg Ajax
89' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor D. Klomp NAC Breda
93' Wissel Ajax Wissel M. Wöber voor David Neres Ajax
93' Doelpunt Ajax Doelpunt K. Huntelaar met assist van N. Tagliafico Ajax 0-3
Opstellingen NAC Breda - Ajax
De opstellingen van NAC Breda en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ajax zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - Ajax

NAC Breda en Ajax treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 18e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 2e plaats.

Tags
NAC Breda - Ajax Opstelling NAC Breda Opstelling Ajax Live NAC Breda - Ajax Live NAC Breda - Ajax kijken NAC Breda - Ajax kijken Live NAC Breda - Ajax stream NAC Breda - Ajax Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Ajax Uitslag NAC Breda - Ajax Statistieken NAC Breda - Ajax Eredivisie 2018/2019 NAC Breda - Ajax wedden NAC Breda - Ajax gokken NAC Breda - Ajax Unibet