Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (0-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt NAC Breda het zaterdag 25 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Excelsior (0-2)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Excelsior is onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot geëindigd in een 0-2 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Messaoud, waarmee Excelsior met 0-1 de leiding nam. Excelsior vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jeffry Fortes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 69e minuut was de ideale kans voor NAC Breda om te scoren. M. te Vrede was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 0-2 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Excelsior.

LIVE NAC Breda - Excelsior 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Koch NAC Breda
13' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor G. Nijholt NAC Breda
15' Doelpunt Excelsior Doelpunt A. Messaoud Excelsior 0-1
27' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor Jeffry Fortes Excelsior
46' Wissel NAC Breda Wissel Paolo Fernandes voor G. Nijholt NAC Breda
54' Doelpunt Excelsior Doelpunt Jeffry Fortes met assist van M. Anderson Excelsior 0-2
59' Wissel NAC Breda Wissel G. Kastaneer voor M. Rosheuvel NAC Breda
63' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor L. Ilić NAC Breda
68' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor J. Mattheij Excelsior
69' Penalty gemist NAC Breda Penalty gemist M. te Vrede NAC Breda
75' Wissel Excelsior Wissel D. Haspolat voor M. Anderson Excelsior
81' Wissel Excelsior Wissel R. van der Meer voor D. Mahmudov Excelsior
81' Wissel NAC Breda Wissel J. van der Gaag voor L. Ilić NAC Breda
88' Wissel Excelsior Wissel R. El Hankouri voor A. Messaoud Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - Excelsior
Opstellingen NAC Breda - Excelsior
De opstellingen van NAC Breda en Excelsior zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Excelsior zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - Excelsior

NAC Breda en Excelsior treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeroen Manschot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en Excelsior in de Eredivisie vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is NAC Breda favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 7
Winst Excelsior 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 13e positie staat, terwijl we Excelsior terugvinden op de 16e plaats.