Nabeschouwing NAC Breda - Feyenoord (0-4) || Eredivisie

Woensdag 24 april 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt NAC Breda het woensdag 24 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - Feyenoord (0-4)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-4 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. St. Juste, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vente op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Feyenoord, waarmee J. Toornstra zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Feyenoord in de 70e minuut, nadat J. Toornstra de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Feyenoord.

Wedstrijdstatistieken NAC Breda - Feyenoord
Balbezit
32%
68%
Schoten totaal
5
27
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
93
146
Gevaarlijke aanvallen
29
87
Passes
329
725
Overtredingen
6
6
Buitenspel
0
1
Corners
1
8
Wissels
3
2
LIVE NAC Breda - Feyenoord 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. St. Juste Feyenoord 0-1
45' Doelpunt Feyenoord Doelpunt D. Vente met assist van T. Vilhena Feyenoord 0-2
46' Wissel NAC Breda Wissel S. Kaikai voor M. Rosheuvel NAC Breda
46' Wissel NAC Breda Wissel S. van Hooijdonk voor M. te Vrede NAC Breda
66' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra met assist van T. Vilhena Feyenoord 0-3
70' Doelpunt Feyenoord Doelpunt J. Toornstra Feyenoord 0-4
71' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor J. St. Juste Feyenoord
72' Wissel NAC Breda Wissel G. Kastaneer voor G. Korte NAC Breda
78' Wissel Feyenoord Wissel L. Sinisterra voor O. Kökçü Feyenoord
Opstellingen NAC Breda - Feyenoord
De opstellingen van NAC Breda en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Ruud Brood
Formatie 4-3-3
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing NAC Breda - Feyenoord

NAC Breda en Feyenoord treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat NAC Breda en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst NAC Breda 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 18e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
NAC Breda - Feyenoord Opstelling NAC Breda Opstelling Feyenoord Live NAC Breda - Feyenoord Live NAC Breda - Feyenoord kijken NAC Breda - Feyenoord kijken Live NAC Breda - Feyenoord stream NAC Breda - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing NAC Breda - Feyenoord Uitslag NAC Breda - Feyenoord Statistieken NAC Breda - Feyenoord Eredivisie 2018/2019 NAC Breda - Feyenoord wedden NAC Breda - Feyenoord gokken NAC Breda - Feyenoord Unibet