Nabeschouwing NAC Breda - PSV (0-2) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt NAC Breda het zaterdag 29 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Rat Verlegh Stadion in Breda.

Via de NAC Breda - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing NAC Breda - PSV (0-2)

Het Eredivisie duel tussen NAC Breda en PSV is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-2 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door L. de Jong, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist PSV opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het D. Malen die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor PSV.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor PSV.

LIVE NAC Breda - PSV 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd NAC Breda - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. te Vrede NAC Breda
48' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong PSV 0-1
51' Gele kaart PSV Gele kaart voor L. de Jong PSV
51' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor G. Nijholt NAC Breda
53' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor M. Rosheuvel NAC Breda
58' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
63' Wissel PSV Wissel D. Malen voor G. Pereiro PSV
72' Wissel NAC Breda Wissel G. Korte voor G. Nijholt NAC Breda
75' Gele kaart PSV Gele kaart voor H. Lozano PSV
84' Wissel PSV Wissel B. Ramselaar voor H. Lozano PSV
88' Wissel NAC Breda Wissel M. El Allouchi voor K. Mets NAC Breda
91' Gele kaart PSV Gele kaart voor J. Zoet PSV
92' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van S. Bergwijn PSV 0-2
93' Wissel PSV Wissel Mauro Júnior voor S. Bergwijn PSV
Video hoogtepunten en samenvatting NAC Breda - PSV
Opstellingen NAC Breda - PSV
De opstellingen van NAC Breda en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat NAC Breda gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing NAC Breda - PSV

NAC Breda en PSV treffen elkaar in de 7e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen NAC Breda en PSV in de Eredivisie vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 14 keer wist de ploeg van NAC Breda te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor NAC Breda. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst NAC Breda 5
Winst PSV 14
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel NAC Breda op een 17e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.