Voorbeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap (0-0) || Eredivisie

Zaterdag 23 februari 2019 - 19:45 uur

In de Eredivisie neemt PEC Zwolle het zaterdag 23 februari 2019 om 19:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst PEC Zwolle Gelijk Winst De Graafschap
1.53x inzet 4.25x inzet 6.1x inzet
LIVE PEC Zwolle - De Graafschap 0-0

Vanaf zaterdag 23 februari 2019 om 19:45 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd PEC Zwolle - De Graafschap volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 6 dagen, 9 uur, 50 minuten en 10 seconden.

Opstellingen PEC Zwolle - De Graafschap

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap

PEC Zwolle en De Graafschap treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en De Graafschap elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 0
Winst De Graafschap 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
PEC Zwolle - De Graafschap Opstelling PEC Zwolle Opstelling De Graafschap Live PEC Zwolle - De Graafschap Live PEC Zwolle - De Graafschap kijken PEC Zwolle - De Graafschap kijken Live PEC Zwolle - De Graafschap stream PEC Zwolle - De Graafschap Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - De Graafschap Uitslag PEC Zwolle - De Graafschap Statistieken PEC Zwolle - De Graafschap Eredivisie 2018/2019 PEC Zwolle - De Graafschap wedden PEC Zwolle - De Graafschap gokken PEC Zwolle - De Graafschap Unibet