Nabeschouwing PEC Zwolle - Heracles (1-1) || Eredivisie 2018/2019

Zaterdag 27 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt PEC Zwolle het zaterdag 27 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in MAC³PARK Stadion in Zwolle.

Via de PEC Zwolle - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Heracles (1-1)

De Eredivisie 2018/2019 wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Adrián Dalmau, waarmee Heracles Almelo met 0-1 de leiding nam. PEC Zwolle kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. van Duinen, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE PEC Zwolle - Heracles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor R. Dekker PEC Zwolle
17' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt Adrián Dalmau Heracles Almelo 0-1
20' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor T. Breukers Heracles Almelo
33' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor K. Ehizibue PEC Zwolle
60' Wissel PEC Zwolle Wissel D. Genreau voor C. Leemans PEC Zwolle
69' Wissel PEC Zwolle Wissel O. Bouy voor R. Dekker PEC Zwolle
69' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Duarte voor B. Kuwas Heracles Almelo
72' Wissel Heracles Almelo Wissel Mohammed Osman voor Y. van Nieff Heracles Almelo
73' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt M. van Duinen met assist van K. Ehizibue PEC Zwolle 1-1
79' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor B. van Hintum Heracles Almelo
84' Wissel Heracles Almelo Wissel V. Vermeij voor Adrián Dalmau Heracles Almelo
86' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor M. Rossmann Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - Heracles
Opstellingen PEC Zwolle - Heracles
De opstellingen van PEC Zwolle en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PEC Zwolle gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach John van 't Schip
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing PEC Zwolle - Heracles

PEC Zwolle en Heracles treffen elkaar in de 10e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edwin van de Graaf en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Heracles. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Heracles favoriet. 6 keer wist de ploeg van PEC Zwolle te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor PEC Zwolle. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst PEC Zwolle 3
Winst Heracles 6
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 14e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 4e plaats.