Nabeschouwing PSV - Feyenoord (1-1) || Eredivisie

Zondag 24 februari 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt PSV het zondag 24 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Feyenoord (1-1)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. van Beek in de 59e minuut, waardoor Feyenoord met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 70 minuten was het N. Jørgensen die Feyenoord op een 0-1 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte H. Lozano namens PSV in de 72e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken PSV - Feyenoord
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
4
Schoten totaal
20
14
Schoten op doel
10
6
Aanvallen
122
114
Gevaarlijke aanvallen
54
40
Passes
443
476
Overtredingen
9
15
Buitenspel
1
0
Corners
6
7
Wissels
2
2
LIVE PSV - Feyenoord 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor G. Pereiro PSV
47' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Vilhena Feyenoord
57' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor S. van Beek Feyenoord
59' Rode kaart Feyenoord Rode kaart voor S. van Beek Feyenoord
63' Wissel Feyenoord Wissel B. Nieuwkoop voor S. Larsson Feyenoord
70' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jørgensen met assist van J. Toornstra Feyenoord 0-1
72' Doelpunt PSV Doelpunt H. Lozano met assist van C. Gakpo PSV 1-1
76' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. van der Heijden Feyenoord
82' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor J. Hendrix PSV
85' Wissel Feyenoord Wissel R. Haps voor J. Toornstra Feyenoord
89' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Clasie Feyenoord
Opstellingen PSV - Feyenoord
De opstellingen van PSV en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing PSV - Feyenoord

PSV en Feyenoord treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PSV - Feyenoord Opstelling PSV Opstelling Feyenoord Live PSV - Feyenoord Live PSV - Feyenoord kijken PSV - Feyenoord kijken Live PSV - Feyenoord stream PSV - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing PSV - Feyenoord Uitslag PSV - Feyenoord Statistieken PSV - Feyenoord Eredivisie 2018/2019 PSV - Feyenoord wedden PSV - Feyenoord gokken PSV - Feyenoord Unibet