Nabeschouwing PSV - Heracles (3-1) || Eredivisie 2018/2019

Woensdag 15 mei 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt PSV het woensdag 15 mei 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - Heracles (3-1)

Het Eredivisie duel tussen PSV en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis geëindigd in een 3-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Heracles Almelo kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van J. Konings. Een ongelukkig eigen doelpunt van W. Droste zorgde ervoor dat PSV op 1-1 kwam te staan in de 32e minuut. In de 48e minuut zette N. Viergever zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 89 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat D. Malen de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor PSV.

LIVE PSV - Heracles 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt J. Konings met assist van S. van der Water Heracles Almelo 0-1
15' Gele kaart Heracles Almelo Gele kaart voor Adrián Dalmau Heracles Almelo
32' Eigen doelpunt PSV Eigen doelpunt W. Droste PSV 1-1
43' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
48' Doelpunt PSV Doelpunt N. Viergever met assist van P. Rosario PSV 2-1
61' Wissel Heracles Almelo Wissel B. Kuwas voor S. van der Water Heracles Almelo
61' Wissel Heracles Almelo Wissel L. Duarte voor Jesper Drost Heracles Almelo
73' Wissel PSV Wissel J. Hendrix voor É. Gutiérrez PSV
74' Wissel Heracles Almelo Wissel K. Peterson voor J. Konings Heracles Almelo
80' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor G. Pereiro PSV
89' Wissel PSV Wissel T. Sainsbury voor D. Schwaab PSV
89' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van L. de Jong PSV 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - Heracles
Opstellingen PSV - Heracles
De opstellingen van PSV en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.