Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (4-0) || Eredivisie

Donderdag 4 april 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie neemt PSV het donderdag 4 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Philips Stadion in Eindhoven.

Via de PSV - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (4-0)

Het Eredivisie duel tussen PSV en PEC Zwolle is onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door L. de Jong, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Bergwijn op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee L. de Jong zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor PSV in de 94e minuut, nadat D. Malen de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - PEC Zwolle
Goals
4
0
Balbezit
54%
46%
Schoten totaal
12
4
Schoten op doel
7
1
Aanvallen
158
92
Gevaarlijke aanvallen
74
29
Passes
506
430
Overtredingen
8
6
Buitenspel
2
1
Corners
12
3
Wissels
3
3
LIVE PSV - PEC Zwolle 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van G. Pereiro PSV 1-0
62' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn PSV 2-0
64' Wissel PEC Zwolle Wissel M. van Duinen voor L. Thy PEC Zwolle
76' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van H. Lozano PSV 3-0
78' Wissel PEC Zwolle Wissel S. Elbers voor K. Ehizibue PEC Zwolle
78' Wissel PEC Zwolle Wissel Z. Flemming voor G. Hamer PEC Zwolle
78' Wissel PSV Wissel D. Malen voor H. Lozano PSV
78' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor G. Pereiro PSV
88' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor S. Bergwijn PSV
94' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van C. Gakpo PSV 4-0
Opstellingen PSV - PEC Zwolle
De opstellingen van PSV en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSV gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PEC Zwolle zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Jaap Stam
Voorbeschouwing PSV - PEC Zwolle

PSV en PEC Zwolle treffen elkaar in de 28e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pol van Boekel en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat PSV en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 2e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - PEC Zwolle Opstelling PSV Opstelling PEC Zwolle Live PSV - PEC Zwolle Live PSV - PEC Zwolle kijken PSV - PEC Zwolle kijken Live PSV - PEC Zwolle stream PSV - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle Uitslag PSV - PEC Zwolle Statistieken PSV - PEC Zwolle Eredivisie 2018/2019 PSV - PEC Zwolle wedden PSV - PEC Zwolle gokken PSV - PEC Zwolle Unibet