Nabeschouwing Vitesse - PSV (3-3) || Eredivisie

Zondag 7 april 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie neemt Vitesse het zondag 7 april 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in GelreDome in Arnhem.

Via de Vitesse - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - PSV (3-3)

In de Eredivisie heeft de wedstrijd tussen Vitesse en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door T. Serero, waarmee Vitesse met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van H. Lozano in de 41e minuut zorgde er even later voor dat PSV weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 59e minuut zette M. Ødegaard zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Vitesse de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. de Jong de 2-2 maakte voor PSV. Vitesse leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 83 minuten op voorsprong na een goal van T. Matavž: 3-2. Na 89 minuten werd M. van der Werff van Vitesse met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor het team met een man minder de resterende wedstrijd moest vervolgen. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd de stand tussen beide ploegen toch weer gelijk getrokken, nadat H. Lozano PSV weer op 3-3 zette in de 91e minuut.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Serdar Gözübüyük bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - PSV
Goals
3
3
Balbezit
47%
53%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
16
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
106
101
Gevaarlijke aanvallen
32
61
Passes
332
371
Overtredingen
9
11
Buitenspel
1
2
Corners
7
6
Wissels
3
2
LIVE Vitesse - PSV 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Serero met assist van M. Bero Vitesse 1-0
16' Gele kaart PSV Gele kaart voor P. Rosario PSV
40' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor R. Pasveer Vitesse
41' Penalty PSV Penalty H. Lozano PSV 1-1
46' Wissel PSV Wissel M. Ihattaren voor G. Pereiro PSV
59' Doelpunt Vitesse Doelpunt M. Ødegaard met assist van M. van der Werff Vitesse 2-1
60' Gele kaart PSV Gele kaart voor N. Viergever PSV
70' Doelpunt PSV Doelpunt L. de Jong met assist van D. Dumfries PSV 2-2
72' Wissel Vitesse Wissel M. Dauda voor B. Linssen Vitesse
75' Wissel Vitesse Wissel T. Matavž voor T. Buitink Vitesse
77' Gele kaart PSV Gele kaart voor D. Dumfries PSV
79' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor J. Hendrix PSV
79' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor V. Karavaev Vitesse
83' Doelpunt Vitesse Doelpunt T. Matavž Vitesse 3-2
89' Rode kaart Vitesse Rode kaart voor M. van der Werff Vitesse
90' Wissel Vitesse Wissel D. Doekhi voor M. Dauda Vitesse
91' Penalty PSV Penalty H. Lozano PSV 3-3
Opstellingen Vitesse - PSV
De opstellingen van Vitesse en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitesse gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Leonid Slutskiy
Voorbeschouwing Vitesse - PSV

Vitesse en PSV treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Serdar Gözübüyük en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitesse en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Vitesse 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitesse op een 7e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitesse - PSV Opstelling Vitesse Opstelling PSV Live Vitesse - PSV Live Vitesse - PSV kijken Vitesse - PSV kijken Live Vitesse - PSV stream Vitesse - PSV Fox Sports Nabeschouwing Vitesse - PSV Uitslag Vitesse - PSV Statistieken Vitesse - PSV Eredivisie 2018/2019 Vitesse - PSV wedden Vitesse - PSV gokken Vitesse - PSV Unibet