Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-0) || Eredivisie 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2018/2019 neemt VVV Venlo het zondag 21 oktober 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Covebo Stadion - De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag (2-0)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 2-0 overwinning voor VVV Venlo. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 2 minuten. P. Mlapa maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee VVV-Venlo vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. VVV-Venlo vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Grot op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor VVV Venlo.

LIVE VVV Venlo - ADO Den Haag 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor I. Groothuizen ADO Den Haag
2' Penalty VVV-Venlo Penalty P. Mlapa VVV-Venlo 1-0
6' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor P. Joosten VVV-Venlo
45' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
65' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Pinas ADO Den Haag
68' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor P. Mlapa VVV-Venlo
68' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Falkenburg voor T. Necid ADO Den Haag
68' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor E. Hooi ADO Den Haag
76' Wissel VVV-Venlo Wissel P. van Ooijen voor P. Joosten VVV-Venlo
79' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Janssen VVV-Venlo
81' Wissel ADO Den Haag Wissel J. Goossens voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
85' Doelpunt VVV-Venlo Doelpunt J. Grot met assist van M. Rutten VVV-Venlo 2-0
87' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor ADO Den Haag
92' Wissel VVV-Venlo Wissel M. Samuelsen voor J. Opoku VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - ADO Den Haag
Opstellingen VVV Venlo - ADO Den Haag
De opstellingen van VVV Venlo en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Maurice Steijn
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing VVV Venlo - ADO Den Haag

VVV Venlo en ADO Den Haag treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en ADO Den Haag in de Eredivisie vond plaats op 20 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 5 keer wist de ploeg van VVV Venlo te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor VVV Venlo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst VVV Venlo 1
Winst ADO Den Haag 5
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 9e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 10e plaats.