Nabeschouwing VVV Venlo - Feyenoord (0-3) || Eredivisie

Zondag 7 april 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het zondag 7 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Feyenoord live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Feyenoord (0-3)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Feyenoord is onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder geëindigd in een 0-3 overwinning voor Feyenoord. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door S. Larsson, waarmee Feyenoord met 0-1 de leiding nam. Feyenoord vergrootte in de 73e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Jørgensen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was T. Malacia van Feyenoord die de 0-3 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Siemen Mulder, waardoor Feyenoord dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Feyenoord
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
3
9
Aanvallen
105
114
Gevaarlijke aanvallen
38
45
Passes
377
568
Overtredingen
6
10
Buitenspel
1
0
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE VVV Venlo - Feyenoord 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Feyenoord teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Feyenoord Doelpunt S. Larsson met assist van J. Toornstra Feyenoord 0-1
25' Wissel Feyenoord Wissel T. Malacia voor R. Haps Feyenoord
46' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor C. Kum VVV-Venlo
54' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor T. Malacia Feyenoord
68' Wissel VVV-Venlo Wissel R. Seuntjens voor J. Grot VVV-Venlo
71' Wissel Feyenoord Wissel Y. Ayoub voor J. Clasie Feyenoord
73' Doelpunt Feyenoord Doelpunt N. Jørgensen Feyenoord 0-2
78' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor P. van Ooijen VVV-Venlo
83' Wissel Feyenoord Wissel D. Vente voor N. Jørgensen Feyenoord
86' Gele kaart Feyenoord Gele kaart voor J. Toornstra Feyenoord
92' Doelpunt Feyenoord Doelpunt T. Malacia Feyenoord 0-3
Opstellingen VVV Venlo - Feyenoord
De opstellingen van VVV Venlo en Feyenoord zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Feyenoord zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Formatie 4-3-3
Coach Giovanni van Bronckhorst
Voorbeschouwing VVV Venlo - Feyenoord

VVV Venlo en Feyenoord treffen elkaar in de 29e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en Feyenoord elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst Feyenoord 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 12e positie staat, terwijl we Feyenoord terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
VVV Venlo - Feyenoord Opstelling VVV Venlo Opstelling Feyenoord Live VVV Venlo - Feyenoord Live VVV Venlo - Feyenoord kijken VVV Venlo - Feyenoord kijken Live VVV Venlo - Feyenoord stream VVV Venlo - Feyenoord Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - Feyenoord Uitslag VVV Venlo - Feyenoord Statistieken VVV Venlo - Feyenoord Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - Feyenoord wedden VVV Venlo - Feyenoord gokken VVV Venlo - Feyenoord Unibet