Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (0-1) || Eredivisie

Vrijdag 22 februari 2019 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt VVV Venlo het vrijdag 22 februari 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Seacon Stadion De Koel in Venlo.

Via de VVV Venlo - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles (0-1)

Het Eredivisie duel tussen VVV Venlo en Heracles is onder leiding van scheidsrechter Erwin Blank geëindigd in een 0-1 overwinning voor Heracles. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 83 minuten. O. Mohammed maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Heracles vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Erwin Blank, waardoor Heracles de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - Heracles
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
28
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
115
110
Gevaarlijke aanvallen
56
36
Passes
380
415
Overtredingen
12
16
Buitenspel
2
0
Corners
7
3
Wissels
3
2
LIVE VVV Venlo - Heracles 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Heracles Gele kaart voor J. Konings Heracles
12' Wissel VVV-Venlo Wissel D. van Bruggen voor J. Promes VVV-Venlo
39' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor M. Rutten VVV-Venlo
51' Wissel Heracles Wissel D. dos Santos voor J. Konings Heracles
55' Gele kaart Heracles Gele kaart voor O. Mohammed Heracles
71' Gele kaart Heracles Gele kaart voor D. Van den Buijs Heracles
78' Wissel Heracles Wissel L. Duarte voor Jesper Drost Heracles
82' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor N. Röseler VVV-Venlo
83' Penalty Heracles Penalty O. Mohammed Heracles 0-1
84' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Opoku voor T. Sušić VVV-Venlo
88' Gele kaart Heracles Gele kaart voor K. Peterson Heracles
89' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Grot voor P. van Ooijen VVV-Venlo
Opstellingen VVV Venlo - Heracles
De opstellingen van VVV Venlo en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat VVV Venlo gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Heracles zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Maurice Steijn
Formatie 4-2-3-1
Coach Frank Wormuth
Voorbeschouwing VVV Venlo - Heracles

VVV Venlo en Heracles treffen elkaar in de 23e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erwin Blank en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat VVV Venlo en Heracles elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst VVV Venlo 0
Winst Heracles 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel VVV Venlo op een 8e positie staat, terwijl we Heracles terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
VVV Venlo - Heracles Opstelling VVV Venlo Opstelling Heracles Live VVV Venlo - Heracles Live VVV Venlo - Heracles kijken VVV Venlo - Heracles kijken Live VVV Venlo - Heracles stream VVV Venlo - Heracles Fox Sports Nabeschouwing VVV Venlo - Heracles Uitslag VVV Venlo - Heracles Statistieken VVV Venlo - Heracles Eredivisie 2018/2019 VVV Venlo - Heracles wedden VVV Venlo - Heracles gokken VVV Venlo - Heracles Unibet