Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag (0-3) || Eredivisie

Vrijdag 14 december 2018 - 20:00 uur

In de Eredivisie neemt Willem II het vrijdag 14 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis geëindigd in een 0-3 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Falkenburg, waarmee ADO Den Haag met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Immers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee L. Immers zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jochem Kamphuis, waardoor ADO Den Haag dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Willem II - ADO Den Haag
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
163
92
Gevaarlijke aanvallen
45
32
Passes
564
366
Overtredingen
7
18
Buitenspel
2
3
Corners
2
1
Wissels
2
3
LIVE Willem II - ADO Den Haag 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Falkenburg met assist van G. Troupée ADO Den Haag 0-1
18' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Beugelsdijk ADO Den Haag
32' Gele kaart Willem II Gele kaart voor T. Wellenreuther Willem II
42' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor A. Meijers ADO Den Haag
61' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers met assist van G. Troupée ADO Den Haag 0-2
71' Wissel ADO Den Haag Wissel Zhang Yuning voor E. Falkenburg ADO Den Haag
77' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers met assist van A. El Khayati ADO Den Haag 0-3
77' Wissel Willem II Wissel K. Kristinsson voor A. Özbiliz Willem II
82' Gele kaart Willem II Gele kaart voor V. Anita Willem II
83' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Goppel voor M. Lorenzen ADO Den Haag
83' Wissel Willem II Wissel A. Akkaynak voor V. Anita Willem II
84' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor S. Becker ADO Den Haag
88' Wissel ADO Den Haag Wissel S. Pinas voor L. Immers ADO Den Haag
Opstellingen Willem II - ADO Den Haag
De opstellingen van Willem II en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en ADO Den Haag zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Alfons Groenendijk
Voorbeschouwing Willem II - ADO Den Haag

Willem II en ADO Den Haag treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jochem Kamphuis en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 11e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Willem II - ADO Den Haag Opstelling Willem II Opstelling ADO Den Haag Live Willem II - ADO Den Haag Live Willem II - ADO Den Haag kijken Willem II - ADO Den Haag kijken Live Willem II - ADO Den Haag stream Willem II - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Willem II - ADO Den Haag Uitslag Willem II - ADO Den Haag Statistieken Willem II - ADO Den Haag Eredivisie 2018/2019 Willem II - ADO Den Haag wedden Willem II - ADO Den Haag gokken Willem II - ADO Den Haag Unibet