Nabeschouwing Willem II - PSV (0-3) || Eredivisie

Donderdag 25 april 2019 - 20:45 uur

In de Eredivisie neemt Willem II het donderdag 25 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion in Tilburg.

Via de Willem II - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - PSV (0-3)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en PSV is onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door D. Malen, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. PSV vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Sadílek op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee S. Bergwijn zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dennis Higler, waardoor PSV dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Willem II - PSV
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
3
13
Schoten op doel
0
6
Aanvallen
105
153
Gevaarlijke aanvallen
23
56
Passes
384
525
Overtredingen
13
10
Corners
0
7
Wissels
3
3
LIVE Willem II - PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Doelpunt PSV Doelpunt D. Malen met assist van P. Rosario PSV 0-1
37' Doelpunt PSV Doelpunt M. Sadílek PSV 0-2
46' Wissel Willem II Wissel R. Tapia voor V. Anita Willem II
46' Wissel Willem II Wissel F. Heerkens voor D. Saddiki Willem II
65' Doelpunt PSV Doelpunt S. Bergwijn met assist van D. Malen PSV 0-3
66' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Dankerlui Willem II
68' Gele kaart PSV Gele kaart voor Angeliño PSV
69' Wissel PSV Wissel C. Gakpo voor S. Bergwijn PSV
78' Wissel PSV Wissel É. Gutiérrez voor P. Rosario PSV
79' Wissel Willem II Wissel K. Coulibaly voor D. Crowley Willem II
84' Wissel PSV Wissel G. Pereiro voor H. Lozano PSV
Opstellingen Willem II - PSV
De opstellingen van Willem II en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Willem II gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en PSV zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Adrie Koster
Voorbeschouwing Willem II - PSV

Willem II en PSV treffen elkaar in de 32e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dennis Higler en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Willem II en PSV elkaar treffen in de Eredivisie.

Resultaat Aantal
Winst Willem II 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Willem II op een 8e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Willem II - PSV Opstelling Willem II Opstelling PSV Live Willem II - PSV Live Willem II - PSV kijken Willem II - PSV kijken Live Willem II - PSV stream Willem II - PSV Fox Sports Nabeschouwing Willem II - PSV Uitslag Willem II - PSV Statistieken Willem II - PSV Eredivisie 2018/2019 Willem II - PSV wedden Willem II - PSV gokken Willem II - PSV Unibet