Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-0) || Eredivisie 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 18:30 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt ADO Den Haag het zaterdag 7 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Twente (0-0)

De Eredivisie 2019/2020 wedstrijd tussen ADO Den Haag en FC Twente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren ADO Den Haag en FC Twente gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor ADO Den Haag, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Siemen Mulder niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE ADO Den Haag - FC Twente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor W. Brama FC Twente
52' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor C. Verdonk FC Twente
52' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Malone ADO Den Haag
67' Wissel FC Twente Wissel J. Pleguezuelo voor P. Verhaegh FC Twente
72' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Kramer voor T. Necid ADO Den Haag
73' Wissel ADO Den Haag Wissel D. Bakker voor J. Goossens ADO Den Haag
74' Wissel FC Twente Wissel E. Berggreen voor H. Vuckic FC Twente
81' Wissel FC Twente Wissel Q. Menig voor K. Nakamura FC Twente
84' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor E. Falkenburg ADO Den Haag
90' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor M. Kramer ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Twente
Opstellingen ADO Den Haag - FC Twente
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Twente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Twente

ADO Den Haag en FC Twente treffen elkaar in de 16e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Siemen Mulder en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Twente in de Eredivisie vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 13 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor ADO Den Haag. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst ADO Den Haag 6
Winst FC Twente 13
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 17e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 12e plaats.