Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Utrecht (2-4) || Eredivisie 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie 2019/2020 neemt ADO Den Haag het zondag 4 augustus 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen FC Utrecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - FC Utrecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Utrecht (2-4)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en FC Utrecht is onder leiding van scheidsrechter Kevin Blom geëindigd in een 2-4 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door A. Meijers, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. ADO Den Haag vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Falkenburg op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. Zwinkels zorgde ervoor dat FC Utrecht in de 36e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat G. Kerk de 2-2 maakte voor FC Utrecht. In de 52e werkte L. Immers de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 63e minuut en kwam op naam te staan van FC Utrecht speler N. Venema, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Blom en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van FC Utrecht.

LIVE ADO Den Haag - FC Utrecht 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Utrecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor T. Necid ADO Den Haag
21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Meijers ADO Den Haag 1-0
25' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt E. Falkenburg met assist van A. Meijers ADO Den Haag 2-0
30' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor V. Cerny FC Utrecht
36' Eigen doelpunt FC Utrecht Eigen doelpunt R. Zwinkels FC Utrecht 2-1
38' Wissel FC Utrecht Wissel I. Abass voor J. Lonwijk FC Utrecht
44' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt G. Kerk FC Utrecht 2-2
52' Wissel FC Utrecht Wissel N. Venema voor V. Cerny FC Utrecht
52' Eigen doelpunt FC Utrecht Eigen doelpunt L. Immers FC Utrecht 2-3
55' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
61' Wissel ADO Den Haag Wissel M. Kramer voor L. Immers ADO Den Haag
63' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Venema met assist van G. Kerk FC Utrecht 2-4
68' Wissel ADO Den Haag Wissel N. Kuipers voor W. Kanon ADO Den Haag
71' Wissel ADO Den Haag Wissel E. Hooi voor T. Necid ADO Den Haag
73' Wissel FC Utrecht Wissel R. Strieder voor S. van de Streek FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Utrecht
Opstellingen ADO Den Haag - FC Utrecht
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Utrecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat ADO Den Haag gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en FC Utrecht zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.